Ratsastustunnit

Järjestämme tallillamme ratsastustunteja viitenä päivänä viikossa; maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja lauantaisin. Ratsastuksen opettajina toimivat Pauliina Papunen ja Kati Bernitz. Tunneilla on kerrallaan 5-6 ratsastajaa. Ratsastustunneilla on käytössä shetlannin-, dartmoorin- ja connemaraponeja.

Tunnit ovat joka arkipäivä klo 16.30, 17.30, 18.30 ja 19.30. Lauantain tunnit ovat klo 10.30, 11.30, 13, 14 ja 15. Tunteja on viikossa 23 ja ratsastajia n. 120/vk.

Meillä alkaa elokuussa ponikoulu, joka on tarkoitettu aloittelijoille ja on myös talutustunneilla käyneille sopiva askel kohti ratsastustunteja. Ponikoulussa opetellaan heppailun perusteita. Tunnit pidetään ulkokentillä ja maastoissa sekä tallissa. Ponikoulu toimii sulan maan aikaan eli lokakuun loppuun ja aloittaa taas maalis-huhtikuussa. Ponikoulu on torstaisin klo 17 ja 18.

Lisäksi lauantaisin noin kerran kuukaudessa on pienten lasten talutusratsastustunti (kellonaika tarkentuu myöhemmin). Ilmoittautumiset Hannalle. Talutustunnin hinta on 20 euroa.

Ponit laitetaan yhdessä ratsastuskuntoon ja opetellaan siinä samalla ponin käsittelyä ja hoitoa. Tunnin kesto on kokonaisuudessaan 60 min.

Tallilla on kaksi valaistua kenttää, 20m x 40m ja 23m x 45m sekä hyvät maastot. Syksyllä ratsastajien käyttöön valmistuu maneesi.

Irtotuntien hinta on 24 euroa ja kymmenen kerran kortti 205 euroa, joka on voimassa 13vk. Kortti on henkilökohtainen.

Vakiopaikasta luovuttaessa tulee siitä ilmoittaa viimeistään kaksi viikkoa aikaisemmin.

Huoltajien täytyy hoitaa talutus, mikäli ratsastaja sellaista tarvitsee. Tallin puolesta sen saa poikkeustapauksissa.

Tallin puolesta ei ratsastajia ole vakuutettu. Huolehdi siis itse omasta tai lapsesi vakuutusturvasta.

Turvallisuussuunnitelma löytyy tallin taukotilasta.

Varaa tuntisi sähköpostilla tarmo.kivioja@kiviojanponitalli.com tai puhelimitse 050-3834300 / Hanna.