Ratsastustunnit

Järjestämme tallillamme ratsastustunteja viitenä päivänä viikossa; maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin. Ratsastuksen opettajana toimii Pauliina Papunen. Tunneilla on kerrallaan 5-6 ratsastajaa. Ratsastustunneilla on käytössä shetlannin-, dartmoorin- ja connemaraponeja sekä muutama suomenhevonen ja puoliverinen.

Tunnit ovat arkipäivisin ma-pe klo 15.30 (ma,ti,to ja pe), 16.30 (ke), 17.30, 18.30 ja 19.30. Tunteja on viikossa 23 ja ratsastajia n. 130/vk.

Meillä toimii myös ponikoulu, joka on tarkoitettu aloittelijoille ja on myös talutustunneilla käyneille sopiva askel kohti ratsastustunteja. Ponikoulussa opetellaan heppailun perusteita. Tunnit pidetään ulkokentillä tai maneesissa ja maastoissa sekä tallissa. Ponikoulu on maanantaisin klo 16.30. Ponikouluissakin paikat ovat vakiopaikkoja.

Lisäksi pyrimme pitämään pari kertaa kuukaudessa pienten lasten talutusratsastustunteja. Ilmoittautumiset Hannalle puh. 050-3834300 tai Hopotiin. Talutustunnin hinta on 20 euroa. Ponit laitetaan yhdessä ratsastuskuntoon ja opetellaan siinä samalla ponin käsittelyä ja hoitoa. Tunnin kesto on kokonaisuudessaan max 60 min.

Tallilla on valaistu hiekkakenttä 23m x 45m ja uusi maneesi 20m x 50m, jossa katsomo. Tallin lähettyvillä on myös hyvät ja rauhalliset maastotreitit.

Ratsastustunneilla irtotuntien hinta on 31 euroa, kymmenen kerran kortti 290 euroa, joka on voimassa 13vk. Mahdollisuus on myös ostaa kausikortti.

Vakiopaikasta luovuttaessa tulee siitä ilmoittaa viimeistään kaksi viikkoa aikaisemmin.

Huoltajien täytyy hoitaa talutus, mikäli ratsastaja sellaista tarvitsee. Tallin puolesta sen saa poikkeustapauksissa.

Tallin puolesta ei ratsastajia ole vakuutettu. Huolehdi siis itse omasta tai lapsesi vakuutusturvasta.

Turvallisuussuunnitelma löytyy tallin taukotilasta.

Voit tiedustella tunneista sähköpostilla tarmo.kivioja@kiviojanponitalli.com tai puhelimitse 050-3834300 / Hanna.

Varaukset ja maksut hoituvat meillä sähköisen varaus- ja maksujärjestelmän kautta osoitteessa www.hopoti.com.