Myytävänä

Kaikki myytävät ponit on rokotettu asianmukaisesti, kuten myös kaviot hoidettu sekä säännöllisesti madotettu.

CONNEMARAT

EACHNA CRITAN 259 C S. 17.05.2006

Kuva: Milla Järvenpää

I: COOSHEEN FINBARR RC 99 (KTK I p, 40p)
E: CARAGH ENYA 206 C-E (KTK IIp, 38p)
EI: ARD RI CUNGA IRL 11 IC (KTK I p, 41p)

Anni on täällä hetkellä meillä pisimpään ollut connemara ja nyt on aika siirtyä kevyempään käyttöön. Anni on kantakirjattu IIp. ja palkittu AB-palkinnolla. Kolme ensimmäistä varsaa on palkittu Hippoksen näyttelyssä vähintään kerran Ip. Etydi sekä Jelinda on kantakirjattu Ip. Hyvän luonteen omaava tamma on toiminut ratsuna kaiken ikäisillä useita vuosia. Anni on opetettu varsana myös ajolle. SK. 144cm. Anni on nyt kantava oriista Pirttirannan Leon ja LA. on 22.4.2023.

MYYTY!


PIRTTIRANNAN LOOTUS S. 1.08.2017

Kuva: Aino Tervonen

I: LINSFORT BARNEY (S1)
E: PIRTTIRANNAN DAALIA (KTK IIp)
EI: ETERNAL FLAKE (KTK IIp)

Lootus on viisivuotias iso ja vahvaluustoinen ruuna, sk. 148cm. Sopii hyvin isommallekin ratsastajalle. Äärettömän kiltti ja rauhallinen. Toiminut satunnaisesti tuntiponina vuoden verran. Vaatii ratsastajalta hyvää tasapainoa ja osaamista. Varsana opetettu myös ajolle. Hienosti ja kevyesti liikkuva ruuna, vaikka onkin raskasrakenteinen. Potentiaalia etenkin koulupuolelle. Hyvät kaviot, joten voi olla ilman kenkiäkin. Talvella ollut kengässä. Luovutettavissa heti.

Hp. 8 900€, sis. alv 24%


PIRTTIRANNAN RUUSU S. 15.04.2022

I: PIRTTIRANNAN LEON (KTK Ip)
II: LINSFORT BARNEY (S1)
IE: CARAGH ERNINE (KTK Ip, 41p)
IEE: CARAGH ELAINE AISLING (valio, ainut Suomessa)

E: PIRTTIRANNAN MINNIE (KTK Ip)
EI: DOYHER BAY BOY 22C (KTK Ip, 40p)
EE:CARAGH EMER 236C (KTK Ip, 44p)
EEI:INNELANN KESTREL 15IC (KTK Ip, 45p, A-palkittu)

Ruusu on rohkea ja kiltti kimo tammavarsa. Hyvä rakenne ja vahva luusto. Erinomainen suku, jossa toinen toistaan hienompia poneja. Tässä erittäin laadukas varsa kaikkeen käyttöön. Aikuiskoko n. 145cm. HWSD: N/N

Varsan luovutus loka-marraskuussa.

MYYTY!


PIRTTIRANNAN RITA S. 4.5.2022

Kuva: Aino Tervonen

E: Pirttirannan Linea 317C
I: Pirttirannan Mick 41C
EI: Linsfort Barney 35IC

Rita on lihaksikas ja hyvin kehittynyt tammavarsa. Hyvät ja suorat liikkeet. Ritan molemmat vanhemmat ovat omakasvatteja ja emä Linea on oikein kiva ja tykätty tuntiponi. Tässä olisi laadukas hyvärakenteinen tammavarsa monenlaiseen käyttöön. Aikuiskoko n. 145-148cm. HWSD: tulosta odotellaan.

Varsan luovutus loka-marraskuussa.

HP. 3 500€, sis. alv. 24%


PIRTTIRANNAN RAMONA S. 20.5.2022

Kuva: Aino Tervonen

E: Sun Dial Sparrow M1
EE: Cáillín’s Sparrow M1
EI: Drumbad Fletcher Moss S1
I: Errismore Rocky S1
II: Currachmore Cashel (Clifden Show Irlanti Supreme Champion)

Ramona tuli emänsä mahassa talvella Irlannista. Suku on hieno, jossa vilisee toinen toistaan hienompia poneja. Tässä olisi jalostuksesta kiinnostuneelle ainutkertainen tilaisuus saada huippusukuinen varsa kotimaasta. Ramona on rauhallinen ja utelias varsa, joka tulee laitumella aina moikkaamaan tulijaa. Varmasti tulevaisuudessa myös hyvä käyttöponi. Kasvanee ponimitan ylärajoille. HWSD: N/N.

Varsan luovutus marras-joulukuussa.

Myydään vain varsotusoptiolla! (eli myyjällä oikeus teettää yksi varsa)

Hp. 3 000€, sis. alv 24%


DARTMOORIT

PIRTTIRANNAN NOPPA S. 18.6.2019

E: Miss Treasure (Ip)
I: Råås Figaro RD19 (42p)
EI: Shilstone Rocks Mountain King RD18 (40p)

Noppa on hieno nuori tamma. Maitovarsana rotunäyttelyssä Ip, LV, CH-varsa, Reserve Supreme Champion. Ajo-opetettu ja ratsutusta aloitellaan. Astutettu brittiorilla Blackertor Moorcroft. Astutus sisältyy hintaan. SK. 120cm.

Hp. 3 900€


PIRTTIRANNAN ROCK S. 19.5.2022

Kuva: Aino Tervonen

E: Edals Amaze D617 (KL Ip)
I: Blackertor Moorcroft
EI: Hisley Captain Cook DAH84 (KL Ip)

Rocky on hyvin liikkuva vahvarakenteinen orivarsa, jalostusoriainesta. Erittäin hyvä suku. Emä on tanskalaista kasvatusta ja isä brittiläistä. Aikuiskoko noin 120cm. Myydään vain kotiin, jossa mahdollisuus pitää orina ja katsoa olisiko tästä jalostusoriksi.

Hp: 2 000€, sis. alv 24%


SUOMENHEVOSET

DALLIDENS LEVINA S. 18.07.2017

Kuva: Aino Tervonen

I: LASTUN LEKA, KTK IIp.
E: HUMUKELMIINA, KTK IIp.
EI: KELMI, Valio

Levina on hieno ja hyvä sukuinen nuoritamma. Kiltti ja hyvä käsitellä kaikissa tilanteissa. Varsonut keväällä tammavarsan. Tiinehtyi ensi yrittämällä. Aloitettu ratsukoulutus vasta neljävuotiaana ja edetty rauhallisesti. Hakeutuu luonnostaan oikeinpäin. Kolme laadukasta askellajia. Tässä olisi hieno tamma, jolla mahdollista kisata pitemmälle tai sitten laadukkaaseen harrastamiseen sekä siitokseen. Sk. 152cm.

Tamma luovutetaan varsan vieroituksen jälkeen lokakuussa.

Hp. VARATTU!


PIRTTIRANNAN RILLA S. 26.04.2022

Kuva: Aino Tervonen

Kuva: Aino Tervonen

I: CORLEONE, KTK Ip.
E: DALLIDENS LEVINA
EI: LASTUN LEKA, KTK IIp.

Rilla on reipas ja näyttävä musta tammavarsa. Hyvät jalka-asennot ja laadukkaat liikkeet sekä korrekti rakenne. Isä Corleon on mm. kouluratsastuksessa voittanut NELJÄ kertaa Suomenhevosten Koulumestaruuden, kolmesti Kelmin Muistokilpailun ja sijoittuen ainoana suomenhevosena hopealle Kouluratsastuksen joukkue SM:ssä, sekä voittanut myös avoimen 110 cm esteratsastusluokan Jessica Aminoffin luotsaamana, mikä kertoo oriin lahjakkuudesta myös estepuolella! Corleone voitti vuonna 2016 Hippoksen Isäoripörssin, jälkeläisten rakenne – ja liikearvostelun perusteella. Emä Levina on kiltti ja hyvä käytöksinen tamma, jonka kanssa vasta aloitellaan tosissaan koulutusta.

Varsan luovutus loka-marraskuussa.

Hp. 4 900€, sis. alv 24%