Myytävänä

Kaikki myytävät ponit on rokotettu asianmukaisesti, kuten myös kaviot hoidettu sekä säännöllisesti madotettu.

CONNEMARAT

PIRTTIRANNAN DAALIA S.25.6.2009

I: ETERNAL FLAKE 19 C, KTK IIp
E: JAMINA 93 C, AB-palkittu
EI: BRANTSHAMMAR JULIUS 4 C, KTK IIp

Monitoimiponi myydään kevyempään käyttöön. Jättänyt kaksi hienoa varsaa. Ensimmäinen varsa, P. Hyasintti kantakirjattu Ip. Kantavana nyt, mutta varsa ei kuulu kauppaan. Luovutus sopimuksen mukaan.

MYYTY!


PIRTTIRANNAN ETYDI S.30.4.2010

Kuva: Satu Pitkänen

I: DALE MOUNTAIN MIST 17 C, AB-palkittu
E: EACHNA CRITAN 259 C, AB-palkittu
EI: COOSHEEN FINBARR RC 99, A-palkittu

Laadukas I-palkinnon kantakirjatamma etsii uutta kotia. Etydi on loukannut tapaturmaisesti vasemman etujalan, eikä ole kuntoutunut riittävästi, että soveltuisi meille käyttöön. Myydään ensisijaisesti siitoskäyttöön. Jättänyt kolme hienoa varsaa, joista mm. P. Kaspar on palkittu näyttelyissä aina Ip. Erittäin hieno luonne ja on ihan lasten käsiteltävissä.

Tässä hieno jalostustamma sitä etsivälle. Luovutus joulukuussa, kun kesällinen varsa on vieroitettu. Nähtävänä Keski-Pohjanmaalla Kannuksessa.

Hp. 4900€, sis. alv 24%


PIRTTIRANNAN PIONI S.19.5.2021

Kuva: Satu Pitkänen

I: Odysseus Melody 36 IC, Class S1
E: Pirttirannan Luna, mm. 6*Ip, LV, CH-nuori, Reserve Supreme Champion (FIN)
EI: Linsfort Barney 35 IC, Class S1

Hieno ja isokokoinen kesällinen tammavarsa. Kasvanee ponimitan ylärajoille. Laadukas varsa kaikkeen käyttöön. Erittäin hieno suku, niin käyttö- kuin jalostuspuolelle. Myydään vain varsotusoptiolla.

MYYTY!


DARTMOORIT

PIRTTIRANNAN PIKE S.21.5.2021

Kuva: Aino Tervonen

I: Stjärnsunds Wesley RD 25 (KTK Ip, 42p)
E: Miss Treasure
EI: Shilstone Rocks Mountain King RD 18 (KTK Ip, 40p)

Pike on isokokoinen mustanruunikko tammavarsa. Ryhdikäs ja hyvin liikkuva laatuvarsa kaikkeen käyttöön. Emä jättänyt Ruotsiin hyviä varsoja. Isä Wesley on kantakirjattu huippupisteillä. Pike on isänsä ensimmäistä ikäluokkaa. Emä Tessa on reipas suurilinjainen tamma, joka on suosittu tuntiponi reippauden ja luotettavuuden takia. Piken aikuiskoko n. 125cm.

MYYTY!


PIRTTIRANNAN PICO S.23.5.2021

Kuva: Aino Tervonen

I: Stjärnsunds Wesley RD 25 (KTK Ip, 42p)
E: Pirttirannan Iines
EI: Cirius RD 23 (KTK Ip)

Pico on hyvärakenteinen ruunikko orivarsa laadukkaista vanhemmista. Tulevaisuuden monitoimiponi moneen käyttöön. Tästä olisi vaikka jalostusoriiksi. Emä Iines on ollut rotunäyttelyssä kaksi kertaa luokkavoittaja ja on suosittu tuntiponi. Isä Wesley on kantakirjattu huippupisteillä. Picon aikuiskoko n. 120cm.

MYYTY!