Näyttelytuloksia

syyskuu 9th, 2015

Torstaina 3.9 oli Hippoksen tamma- ja varsanäyttely Hubertusseuran tallilla Lappeenrannassa. Meiltä näyttelyyn osallistui viisi ponia. Kantakirjattavat connematammat; Pirttirannan Etydi ja Cleos Gwen Ganeida (Ninni) sekä nuoret ponit Pirttirannan Hille, Iisa ja Ilmo. Tammat kantakirjattiin II-palkinnolla. Etydi oli pettymys, sillä se on palkittu kaksi kertaa Hippoksen näyttelyssä ja kerran laatuponikilpailussa I-palkinolla. Ninni oli positiivinen yllätys, sillä se sai vahvan II-palkinnon hyvällä arvostelulla. Hille ja Iisa palkittiin I-palkinolla ja Ilmo IIp. Alla kuvia poneista. Kuvannut Satu Pitkänen www.rozpravka-photo.com

Pirttirannan Etydi

Pirttirannan Etydi

Cleos Gwen Ganeida

Cleos Gwen Ganeida

Pirttirannan Hille

Pirttirannan Hille

Pirttirannan Ilmo

Pirttirannan Ilmo

Pirttirannan Iisa (kuva: Virve Kuparinen-Kuukka)

Pirttirannan Iisa (kuva: Virve Kuparinen-Kuukka)

Posted in Aiheeton | Kommentit pois päältä artikkelissa Näyttelytuloksia

Comments

Comments are closed.