Kansallinen Poninäyttely

elokuu 13th, 2014

Sunnuntaina 10.8 olimme kahdeksan dartmoorponin kanssa Vermon Kansallisessa poninäyttelyssä. Näyttely oli ensimmäinen Suomessa järjestettävä dartmoorponien rotunäyttely. Kaikki ponit esitti Mira Kippo. Näyttely onnistui yli odotusten. Dartmoorponeja oli kaikkiaan vain kymmenen, joten osasimme odottaa hyvää menestystä. Yllätys oli kuitenkin se, kuinka hyvät arvostelut ponit saivat. Kuusi ponia sai I-Palkinnon ja kaksi II-palkinnon, jääden vain yhden pisteen päähän ykköspalkinnosta. Pokemon oli päivän paras, saaden 43p, Eileen toinen 42p ja Eileenin varsa Iines 41p.

Kuvat: Lotta Heinonen

Flying Pokemon palkitaan rodun parhaana

Flying Pokemon palkitaan rodun parhaana

Eileen ja Mira Kippo

Eileen ja Mira Kippo

Pirttirannan Iines

Pirttirannan Iines

Posted in Aiheeton | Kommentit pois päältä artikkelissa Kansallinen Poninäyttely

Comments

Comments are closed.