Archive for elokuu, 2015

Kevään ja kesän tapahtumia

perjantai, elokuu 28th, 2015

Kevään ja kesän aikana on tapahtunut monenlaista, mutta päivitykset on jäänyt tänne tekemättä.

Toukokuussa haimme Ruotsista neljä dartmoorponia. Kaksi tammaa ja kaksi ruunaa. Tammat ovat 18v. Stjärnsunds Celeste, joka tuli kantavana ja toinen tamma on 2v. Stjärnsunds Africa. Africa myytiin Luumäelle varsotusoptiolla, eli tamma palaa meille vielä varsomaan. Ruunat olivat 7v. Stjärnsunds Red Robin, joka tuli tuntikäyttöön. Toinen ruuna on 2v. Stjärnsunds Milan, joka on myynissä. Kaikki ponit haettiin Ruotsin suurimmalta dartmoorkasvattajalta Stall Stjärnsunds/Hans ja Maria Zahlander. Olemme ostaneet heiltä aikaisemmin jo neljä ponia.

Celeste

Celeste

Kesäkuussa tuli Tuula Pyöriältä kaksi connemaratammaa liisinkiin jalostus- ja ratsastuskäyttöön. Caragh Emer ja Ernie ovat kantakirjattu Ip hyvin pistein. Emer on kantakirjattu Suomen korkeimmalla pistemäärällä (44p) ja saanut tyypistä 10. Meillä jo oleva Anni on Emerin puolisisko, eli molemmat ovat samasta emästä.

 Tammat Emer ja Ernie

Tammat Emer ja Ernie

Kesäksi tuli myös commemaraori Vanity Padraigh astumaan tammoja. Neljä tammaa astutettiin, Caragh Emer ja Ernie sekä Pirttirannan Etydi ja Geisha.

Kesäkuussa syntyi myös tämän kesän kolme varsaa. Katso lisää varsat-osiosta.

Heinä-elokuussa valmistui toinen ratsastuskenttä 23m * 45m ja uusi talli.

Posted in Aiheeton | Kommentit pois päältä artikkelissa Kevään ja kesän tapahtumia